Skip to main content

terras overkappenWordt het dit jaar weer een typische Belgische zomer, dan leg je je barbecuefeestje het best niet te lang op voorhand vast. Het weer kan namelijk altijd spelbreker zijn. Tenzij je je terras nu laat overkappen, natuurlijk. Dan geniet je sowieso van een lange zomer, of het nu 30 graden is of pijpenstelen regent.

Genieten van je terras zonder zorgen …

De zomer is dé tijd om te genieten van het mooie weer en het buitenleven. Haal de zonnebrandolie boven, installeer je met een goed boek op je terras en genieten maar! Of toch niet? De weergoden zijn ons land namelijk niet altijd gunstig gezind. Je zult het altijd zien: je hebt nog maar net de tafel buiten gedekt of de eerste regendruppels vallen al op je terras. Weg zomersfeer!

Laat BOzARC je terras overkappen

En toch hoeft het weer geen roet in het eten te gooien. Laat je terras overkappen: je geniet dan van de zon én bent beschermd tegen onverwachte zomerbuien. Een terrasoverkapping van BOzARC bestaat uit een aluminium frame en een doorzichtige kunststof dakbedekking. Geniet van de frisse lucht en een maximale lichtinval, zonder nat te worden. 

Een terrasoverkapping: bescherming tegen regen en wind

Een terrasoverkapping in combinatie met een windscherm of zijwanden biedt nog meer bescherming. Je hebt dan ook van de wind geen last meer en eventuele geluidsoverlast wordt ook netjes gedempt, ideaal voor wie vlak bij een drukke verkeersweg woont.

Bel je vrienden dus alvast op en leg die zomerbarbecue maar vast! Vraag vandaag nog een prijsofferte en kies de terrasoverkapping die bij jouw tuin past.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.