buitenjacuzziOm van een jacuzzi te genieten hoef je niet per se naar de sauna te rijden. Je kunt er thuis een laten plaatsen en te allen tijde zelf je wellnessmoment kiezen. Ook tijdens de winter is het heerlijk in je buitenjacuzzi: het contrast tussen de koude lucht en de warme jacuzzi levert een bijzonder gevoel op. Waarmee moet je rekening houden? Wij maken je wegwijs!        

Wellness in je tuin

Wellness veroverde al langer de badkamer, maar is nu ook in de tuin aan een steile opmars bezig. Het concept maakt integraal deel uit van outdoor living. Er zijn tal van manieren om jezelf op een wellnessbeurt te trakteren, denk maar aan een saunacabine of een verwarmd zwembad. Een buitenjacuzzi past perfect in dat plaatje. Je kunt hem op een afgescheiden plek in je tuin installeren en zo een apart wellnesshoekje inrichten. 

Creëer een warme en gezellige cocon

Een buitenjacuzzi met overkapping is ideaal om een warme cocon te creëren. De warmte stijgt namelijk en blijft onder de overkapping hangen. Terwijl het kwik rond het vriespunt schommelt, heb je het lekker warm in je jacuzzi. Wat heb je verder nog nodig om urenlang te genieten? Goed gezelschap en een glaasje wijn! 

De kenmerken van een overkapping

Onze jacuzzioverkappingen hebben een gebogen dakstructuur die voor een ruimtelijk gevoel zorgt. De dakbedekking is gemaakt van massief polycarbonaat, een stevige kunststof bestand tegen extreme weersomstandigheden. Hagel, sneeuw maken geen schijn van kans, net zoals afvallende takken of dakpannen. De profielen worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Je vindt dus zeker een kleur die je op het lijf is geschreven. 

Ben je op zoek naar een buitenjacuzzi of heb je advies op maat nodig? Breng een bezoekje aan een van onze toonzalen of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.