jacuzzi overkappingDat glaasje champagne na je werk smaakt nóg heerlijker als je er buiten van geniet in je hoogsteigen jacuzzi. Jacuzzi? Buiten? In België? Dan toch in de zomer? Ja. Maar ook tijdens de frissere maanden! Want met een jacuzzi-overkapping draait je tuin het hele jaar door rond pure ontspanning. Ben je helemaal gewonnen voor het idee, maar twijfel je nog tussen een houten of een aluminium overkapping? Lees verder en ontdek waarom een aluminium overkapping voor je jacuzzi het ultieme accessoire is voor ‘outdoor living’!

Sterrenkijken in je jacuzzi

Wat is er romantischer dan samen met je partner naar de sterren kijken? Sterrenkijken in jullie eigen jacuzzi, natuurlijk! Elke dag een heldere sterrenhemel kunnen we jammer genoeg niet garanderen, maar een veilige overkapping boven jullie hoofd wel! Onze aluminium jacuzzi-overkappingen zijn uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan een leven lang mee. Of je de sterren dan nog wel kunt zien? Uiteraard! In tegenstelling tot houten overkappingen, zijn de aluminium overkappingen van BOzARC verkrijgbaar in transparant polycarbonaat. Polycarbonaat ziet eruit als glas, maar is onbreekbaar.

Wist je dat BOzARC tien jaar garantie biedt op alle overkappingen?

De perfecte jacuzzi-overkapping voor joùw tuin

Met de koepel op zich zit het dus al zeker goed, maar wat met de aluminium onderdelen? Zullen die wel passen bij de stijl van je woning en je tuin? Dat hangt volledig van jezelf af, want bij BOzARC kies jíj de look van je volledige overkapping. Wedden dat je meteen een kleur vindt die helemaal bij je smaak past?

Zorgeloos genieten

Terwijl de regen zachtjes op de overkapping tikt, geniet jij met volle teugen van een heerlijk warm bubbelbad. De warmte blijft onder de overkapping hangen, zodat zelfs winterse temperaturen op jou helemaal geen vat hebben. Zorgeloos genieten, dus! Zelfs tussen twee jacuzzibeurten, want het onderhoud van je aluminium jaccuzi-overkapping is helemaal geen punt. Gewoon twee keer per jaar even afspuiten met de hogedrukreiniger en je overkapping ziet er weer zo goed als nieuw uit.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.