Skip to main content

bubbelbad voor buitenIn Scandinavië is het al eeuwen een traditie en ook in België ontdekken we de laatste jaren het heilzaam effect van wellness in eigen huis. Niets zo aangenaam als na een lange werkdag je lichaam en geest ontspannen in je eigen bubbelbad. Dat kan natuurlijk in je badkamer, maar wat dacht je van je eigen spa in de achtertuin?

Natuurlijk genieten

Een bubbelbad kan in de kelder of badkamer, maar installeer je het best op je terras of achteraan de tuin. Geef toe: ook jij geniet het liefst van sprankelend water op je lichaam in de buitenlucht.

Je begint er de dag mee of sluit hem ontspannen af onder de sterrenhemel. Je beleeft er onvergetelijke momenten met je partner of je kinderen. En als je vrienden of collega’s op bezoek hebt, nodig je hen uit voor een duik in je jacuzzi. Dat is niet zo evident als je bubbelbad in de badkamer staat.

Het hele jaar in het bubbelbad

Je bubbelbad voor buiten staat op het terras of in de tuin. Beide plekken hebben voordelen: het terras is snel bereikbaar, de tuin biedt je meer beslotenheid. Als je beslist je droom waar te maken, wil je er het hele jaar van genieten. Installeer daarom een degelijke overkapping boven je bubbelbad. Die beschermt tegen weer en wind en garandeert je zorgeloze uren in zomer én winter. De aluminium constructie is slank en stevig; je voelt amper dat ze er is maar merkt het verschil als het regent.

Troeven van een bubbelbad voor buiten

Genieten betekent: je nergens zorgen over maken. Dat kan dankzij een overkapping. Kies meteen voor een overkapping van je volledige terras als je je bubbelbad installeert; zo vallen je ontbijtsessies, siësta’s en barbecue-avonden niet in het water. Combineer ze met een zijwand: daarmee vermijd je de soms kille wind en ongepaste blikken van de buren.

Boven een bubbelbad in de tuin installeer je een vrijstaande overkapping. Zo plaats je je eigen tuinpaviljoen mooi in het zicht of laat je klimplanten woekeren tot je je eigen Tuin van Eden hebt.

De perfecte afwerking

Een overkapping pas je helemaal aan de stijl van je woning aan. De kunstof polycarbonaat panelen beschermen je tegen elk weertype. De stevige aluminium constructie wordt in de grond verankerd en met poederlak behandeld. Dat is een water- en krasbestendige laag die in elke RAL-kleur beschikbaar is. Neutraal of opvallend: het kan allemaal. Jij kiest! 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.