Skip to main content

vrijstaande terrasoverkappingWil je het hele jaar genieten in je tuin, ook wanneer het weer niet meezit? Dan kun je een vrijstaande terrasoverkapping laten plaatsen. Voor sommige mensen is het de ideale oplossing, anderen zijn er minder voor te vinden. Wij zetten de voor- en nadelen op een rijtje.

Een afgescheiden plek in de tuin

Een vrijstaande terrasoverkapping is een apart plekje in de tuin, waar je je volledig kunt afsluiten van de rest van de wereld. En dat spreekt heel wat mensen aan. Het is er namelijk heerlijk ontspannen in gezelschap of alleen met een goed boek en een drankje. Een terrasoverkapping die aan je huis grenst is dan weer een verlengstuk van de woonruimte.

Een eindje lopen

Voor een aangrenzende terrasoverkapping moet je gewoon op je terras stappen. Handig en praktisch, zeker wanneer je bevoorrading – drankjes en hapjes – nodig hebt of dringend naar het toilet moet. Een vrijstaand model is dan weer moeilijker bereikbaar. Je moet vaak een eindje lopen met een dienblad in je handen.

Tip: onder je vrijstaande terrasoverkapping kun je een (kleine) buitenkeuken voorzien met de hoogstnoodzakelijke dingen. Zo heb je die meteen bij de hand.

Een vrijstaande terrasoverkapping is multifunctioneel

Een zomers diner, een barbecue tot in de late uurtjes of een lekker aperitief: een vrijstaande terrasoverkapping voegt een extra toets toe aan dit soort momenten die je samen met je gezin of met vrienden beleeft. Je bevindt je in een rustige omgeving, in het groen en – wie weet – met een mooi uitzicht.

Stoorzender of blikvanger?

Een vrijstaande terrasoverkapping is verkrijgbaar in verschillende formaten. Welk afmetingen je ook kiest, de terrasoverkapping trekt meteen de aandacht. Sommige mensen zijn fan van zo’n eyecatcher, terwijl anderen vinden dat de terrasoverkapping hun tuin te veel domineert. Welke mening je ook bent toegedaan, de functionele waarde van een vrijstaande terrasoverkapping staat als een paal boven water.

Op zoek naar een vrijstaande terrasoverkapping? Breng gerust een bezoekje aan een van onze toonzalen of neem contact met ons op. Ons team biedt advies op maat!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.