terrasoverkappingWil je functionaliteit en esthetiek combineren in je terras? Dan biedt een terrasoverkapping de perfecte oplossing voor jou. Je geniet van meer opbergruimte en kunt er bij slecht weer onder schuilen. Maar de overkappingen zien er bovendien ook mooi uit. Ideaal dus om je tuin een beetje meer cachet te geven! In dit artikel kom je te weten wat je allemaal met een terrasoverkapping kunt doen. 

De multifunctionaliteit van terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zijn heel veelzijdig. Ze dienen niet enkel om te genieten van een lekker glaasje rosé bij slecht weer, je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken om je tuin in te richten. De gebogen dakstructuur zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. De overkappingen zijn verkrijgbaar in een matte en doorzichtige variant. De doorzichtige variant lijkt sprekend op glas, terwijl de fumé-dakbedekking een verkoelend effect heeft in de warme zomermaanden.

Omgetoverd in een tuinhuis

Een terrasoverkapping kan ook perfect gebruikt worden als tuinhuisje. Tijdens de winter kun je ervoor kiezen om je terrasmeubilair aan de kant te schuiven en je fietsen onder de terrasoverkapping te stallen. Ook je grasmachine of gereedschap krijgt een plaatsje. Zo heb je meteen een extra opslagplaats!

Plezier op het terras

Daarnaast geniet je met een terrasoverkapping langer van je tuin. Tijdens de zomer geniet je van borrelhapjes en een glaasje sangria en kijk je uit op je prachtig onderhouden stukje land. Mooier kan een zwoele zomeravond niet worden! Bovendien kun je je kruidentuintje ook onder de terrasoverkapping plaatsen. Zo geniet je langer van je zelfgekweekte basilicum en citroengras.

Laat klimop over de palen van de overkapping groeien en waan je in een feeërieke wereld. Ben je een echte bloemen- en plantenliefhebber? Creëer dan een bloemenwalhalla met verschillende hangplanten. Je hoeft zelfs geen groene vingers te hebben! Beschik je niet over een grote tuin? Ook bij een klein grasperkje, wat struikjes en bloemen staat een terrasoverkapping mooi en kun je er volop van genieten.

Eindeloze mogelijkheden

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een terrasoverkapping? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.