Skip to main content
terrasoverkappingBen je van plan om een nieuw terras aan te leggen? Dan is dit misschien wel het ideale moment om ook een afdak boven je terras te plaatsen. Zo volgen de werken elkaar snel op en kun je meteen genieten van je nieuwe terras én terrasoverkapping.

Denk tijdig aan een terrasoverkapping

Probeer altijd de stijl van je nieuwe terras en je overkapping af te stemmen op die van je woning. Op die manier creëer je een mooi passend geheel. De materiaalkeuze en kleur van het terras bepalen namelijk mee welke soort terrasoverkapping je het best kiest. Op die manier kunnen ook de werken op elkaar afgestemd worden. Voor een overkapping heb je namelijk de keuze tussen een fundering met palen of een fundering met vloerplaten voor een verharde ondergrond. Ligt er nog geen terras? Dan kunnen die werken gemakkelijk uitgevoerd worden. Je vraagt wel het best eerst bij je gemeente of stad na of je een bouwvergunning nodig hebt. Je kunt ook al voor de zekerheid schriftelijke toestemming vragen bij je buren.

Nooit te laat om je plannen aan te passen

Heb je toch niet op voorhand gedacht aan een terrasoverkapping? Geen nood, ook bij een bestaande woning en een bestaand terras is het perfect mogelijk om een nieuw afdak te plaatsen. Kies wel voor een afdak dat past bij je terras en de architectuur van je woning. Bepaal daarbij of je een vrijstaand afdak wil of een overkapping met een of meerdere zijden tegen een gevel. Merk je bijvoorbeeld op dat er veel wind is op je terras? Dan kies je het best voor de laatste optie, zodat wind geen kans meer krijgt. Kies dus zelf hoe je overkapping eruitziet.

Je terrasoverkapping volledig op maat

Het afdak voor je terras wordt gemaakt uit aluminium met een laag poederpolyesterlak bovenop. Dat zorgt ervoor dat de overkapping enorm stevig en mooi afgewerkt is. Door de ruime keuze aan kleuren passen ze bovendien perfect bij elke stijl van woning. Ga daarom op zoek naar een kleur die bij je nieuwe terras en je woning past. Daarnaast zijn de overkappingen ook beschikbaar in verschillende formaten: je hebt de keuze uit de standaardmaten, maar ook een afdak op maat is geen enkel probleem. Op die manier geniet je ten volle van de gezonde buitenlucht zonder dat slecht weer roet in het eten gooit.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.