5 goede redenen om een tuinoverkapping te plaatsen

tuinoverkappingVoor al wie nog twijfelt om al dan niet een tuin- of terrasoverkapping te plaatsen: 5 redenen die je gegarandeerd zullen overtuigen!

1. Koelte op een bloedhete zomerdag

Toegegeven, heel vaak doet het fenomeen zich niet voor in ons land. Maar krijgen we tóch een hittegolf over ons heen, dan zijn de meesten onder ons gedoemd om zich binnenshuis te verschansen – met de rolluiken naar beneden en de gordijnen gesloten. Behalve als je een tuinoverkapping hebt met fumé dakbedekking. Wat daar zo speciaal aan is? Dit type bedekking houdt de warmte van de zonnestralen tegen, zodat je te allen tijde lekker koel zit onder je overkapping.

2. 10 jaar garantie

De tuinoverkappingen van BOzARC zijn gemaakt van stevige, duurzame materialen die jarenlang meegaan. Dat garanderen we je. En we voegen de daad bij het woord met een garantie van maar liefst tien jaar op al onze overkappingen.

3. Te allen tijde droog

Onder een tuinoverkapping zit je het hele jaar lekker droog. Jouw barbecues gaan vanaf nu altijd door, regenbuien of niet!

4. Een tuinoverkapping beschermt je tuinmeubelen

Niet alleen je gasten en jij zitten droog onder de overkapping, ook je tuinmeubelen gaan langer mee wanneer ze beschermd staan onder zo’n overkapping. Bovendien hoef jij ze nu véél minder vaak schoon te maken. Kortom, een win-winsituatie.

5. Uit de wind

In het voor- of najaar genieten van een aperitiefje op het terras? Een fris windje strooit in de tussenseizoenen vaak roet in het eten (of in dit geval: zand in je drankje). Niet zo wanneer je je tuinoverkapping aanvult met een windscherm.

Tags: overkapping terras, terrasoverkapping, veranda, aluminium overkapping, overkapping tuin, afdak tuin, veranda overkapping, vrijstaande terrasoverkapping