Goederen opslaan? 5 tips voor een onberispelijk resultaat

goederen opslaanGoederen laat je maar beter niet zomaar buiten staan. Als je dat wel doet, kunnen ze beschadigd raken. Bovendien is het geen veilige oplossing. Goederen opslaan kun je dus het best op een doeltreffende manier doen. Wij zetten vijf tips op een rijtje die je een heel eind op weg helpen.  

1. Optimale bescherming tegen weer en wind    

Als je je goederen onbeschermd buiten laat staan, worden ze blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. Regen, wind, hagel en felle zonnestralen krijgen zo vrij spel en kunnen je goederen beschadigen. Een overkapte stockageruimte biedt hier de ideale oplossing.

2. Goederen veilig stockeren

Veiligheid is een ander belangrijk aandachtspunt bij de stockage van goederen. Een stockageruimte (met zijwanden en een dakbedekking) zorgt ervoor dat je je goederen te allen tijde achter slot en grendel kunt stockeren.

3. Een stijlvolle stockageruimte

Een stockageruimte is niet alleen nuttig en handig. Ook visueel kan ze een meerwaarde vormen voor je bedrijfspand. De profielen van de overkapte stockageruimte zijn namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt ze met andere woorden perfect laten aansluiten bij de look van je bedrijfsgebouw. Het resultaat is een gaaf en harmonieus geheel!      

4. Goederen opslaan? Ga voor een duurzame oplossing

Ga je met BOzARC in zee? Dan gaan elegantie en duurzaamheid hand in hand. Onze stockageruimtes zijn gemaakt van aluminium en staan garant voor een lange levensduur. De dakbedekking is gemaakt van polycarbonaat, een uitermate stevig materiaal dat jarenlang meegaat. 

5. Een overkapping op maat

Wil je een vierkante of rechthoekige stockageruimte? Wijken de afmetingen af van de standaard? Dan zit je goed bij BOzARC. Wij leveren namelijk overkapte stockageruimtes op maat!   

Meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag online een gratis offerte aan voor een stockageruimte. Onze experts staan je bij met raad en daad! 

Tags: stockage ruimte, opslagruimte, opslagruimte goederen, goederen stockeren, goederen opslaan tips, hoe goederen opslaan