Skip to main content

Een overkapping is ideaal om extra opslagruimte te creëren. Een overkapping kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Je auto droog houden, je terras beschermen of een afdekking boven je jacuzzi: het is allemaal mogelijk. Maar een overkapping kan ook dienstdoen om opslagruimte te creëren. Handig, efficiënt en esthetisch!

Een overkapping als opslagruimte

Heb je een bedrijf, ben je schooldirecteur of heb je thuis heel wat spullen die je moeilijk kwijt kunt? Dan is een overkapping, vrijstaand of aan een gevel, ideaal. Het biedt extra stockageruimte voor allerlei spullen, producten of goederen. Ook voor grootwarenhuizen is een overkapping perfect om bijvoorbeeld winkelkarretjes droog te houden. Natte karretjes zijn niet aangenaam voor de klanten en gaan minder lang mee. 

Op maat van je opslagbehoefte

Overkappingen vind je in allerlei formaten en vormen. Rechthoekig, vierkant, met gebogen dakbedekking: het is allemaal mogelijk. Je kunt de afmetingen zelf kiezen en de overkapping op maat laten maken. De dakbedekking bestaat overigens uit de uiterst duurzame kunststof polycarbonaat die bestand is tegen alle weersomstandigheden. De overkappingen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. Je vindt dus zeker een overkapping die perfect bij je smaak en de stijl van het gebouw past.

Extra bescherming met zijwanden

Wie een terrasoverkapping installeert, doe er goed aan om zijwanden te laten plaatsen. Hetzelfde geldt wanneer je de overkapping als extra opslagruimte gebruikt. Zijwanden garanderen privacy en beschermen je goederen tegen zijwaartse neerslag.

Optimaal gebruik van je ruimte

Een overkapping voor extra stockageruimte is een praktische en ook stijlvolle oplossing. Ze gaat naadloos over in de rest van het aanpalende gebouw of je woning. Bovendien is het een heel efficiënte oplossing die optimaal gebruikmaakt van de ruimte. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.