Een stockageruimte met of zonder zijwanden? Pro's en contra's

stockageruimteEen stockageruimte is een flexibele oplossing die in elk productiebedrijf en elke horecazaak van pas komt. Een overkapte stockageruimte is op maat verkrijgbaar, aanpasbaar aan de look-and-feel van je zaak en gaat jarenlang mee. Als optie kun je een zijwand (of meerdere zijwanden) laten plaatsen. Maar is dat nodig en wat is de return?

Bescherming tegen wind en regen

Als je buiten goederen wilt opslaan die niet aan de wind en de regen blootgesteld mogen worden, kies je het best een stockageruimte met zijwanden. Zo blijven je goederen in goede staat en loop je geen risico op onherstelbare schade. Is dat niet per se nodig en hoeven je spullen niet beschermd te worden? Dan hoef je geen zijwanden te laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan winkelkarretjes die voor de ingang van een warenhuis worden gestald.

Veiligheid boven alles

Om je goederen buiten veilig op te bergen en dieven geen schijn van kans te geven, zijn zijwanden geen overbodige luxe. Zijwanden in combinatie met een dakbedekking sluiten je stockageruimte volledig af. Regen, hagel, windvlagen: laat maar komen!   

De dakbedekking van de stockageruimte bestaat overigens uit de onbreekbare kunststof polycarbonaat. Tegen het breken en barsten van de platen krijg je bij BOzARC 10 jaar garantie.

Zijwanden stockageruimte: investering of extra kosten?

Een overkapping annex stockageruimte is een stijlvolle oplossing die dagelijkse haar nut bewijst. Als je er zijwanden bijneemt, krijg je er een aantal extra troeven bij. Daar staat uiteraard een kostenplaatje tegenover. De vraag die je moet beantwoorden: is het de investering waard?

Op zoek naar stockageruimte (met of zonder zijwanden)? Neem dan contact met ons op of vraag online een gratis offerte aan. Onze experts staan je met plezier te woord! 

Tags: extra opslagruimte, stockageruimte, goederen opslaan, goederen stockeren, hoe goederen stockeren, goederen stockeren tips, goederen opslaan tips