Creëer extra opslagruimte met een overkappingBedrijven worden wel vaker geconfronteerd met een prangend plaatsgebrek. Om toch plaats te kunnen bieden aan nieuwe ladingen of de opslag van grote spullen zoals bouwmaterialen, kunnen zij een overkapping inrichten als extra opslagruimte. En dat geldt lang niet alleen voor bedrijven. Ook particulieren kiezen almaar vaker voor een overkapte opslagruimte. Voor hun tuinmeubelen, bijvoorbeeld.

Een opslagruimte op maat van je behoefte

Waarom je ook extra stockageruimte nodig hebt, de kans is groot dat je spullen niet netjes in een voorgefabriceerd tuinhuisje zullen passen. Het is nogal absurd om jezelf te beperken tot een kleine opslagruimte of een te grote stockageruimte neer te poten, als je zelf goed weet hoeveel ruimte je nodig hebt. Investeer daarom in een overkapping op maat.

De oppervlakte en hoogte bepaal je zelf. Dankzij de slimme modulaire structuur van een BOzARC-overkapping kun je daarin heel ver gaan. Of je nu een kleine stockageruimte wil voor je fietsen, of een extrahoge opslag voor bouwmaterialen: elk project is haalbaar met een aluminium overkapping. Bovendien bepaal je zelf de kleur van het frame. Je kunt er daarnaast voor kiezen om je goederen extra te beschermen met zijwanden. Ook de veiligheid is te allen tijde gegarandeerd.

Optimaal ruimtegebruik

Het voordeel van een BOzARC-overkapping is dat je niet de minste ruimte verloren laat gaan. Terwijl de structuur van een houten tuinhuis of carport relatief veel ruimte in beslag neemt, is een aluminium overkapping van BOzARC eenvoudig en compact. Je kunt de overkapping bovendien tegen een gevel laten bouwen, zodat je nog optimaler en efficiënter met de ruimte omspringt.

Zijwanden bieden extra bescherming

Ten slotte kun je ervoor kiezen om je opslagruimte tegen de weersomstandigheden te beschermen met zijwanden. Zulke zijwanden zijn onmisbaar als het om kwetsbare goederen gaat die je extra goed wil beschermen.

Elk project is anders en daarom biedt BOzARC altijd advies op maat. Neem nu nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.