Skip to main content

OpslagruimteHeb je te veel spullen om in huis op te slaan? Of kom je als bedrijf opslagruimte tekort? Dan kun je twee dingen doen: opslagruimte huren óf er zelf een bouwen. De tweede optie biedt tal van voordelen. Je hebt je spullen altijd bij de hand. Je richt de ruimte in zoals je dat zelf wenst. En je doet een eenmalige investering waarvan je jarenlang geniet. Met een overkapping creëer je gemakkelijk een veelzijdige opslagplaats. Wij geven je alvast 5 tips om je stockageruimte optimaal te benutten!

Overkapping als stockageruimte

Een overkapping van BOzARC is een uitstekende oplossing om allerlei spullen veilig en schoon op te bergen. De constructies zijn beschikbaar in alle mogelijke lengtes en breedtes, met of zonder zijwanden. De dakbedekking in onbreekbare kunststof is ijzersterk, en je krijgt liefst 10 jaar garantie tegen breken of barsten! Je opslagruimte van BOzARC biedt bovendien bescherming tegen gure weersomstandigheden. Is je opslagplaats geïnstalleerd? Dan begint het échte werk pas: de inrichting en optimale benutting van je stockageruimte.

1. Steek elk item in de juiste verpakking

Steek je spullen soort per soort in een passende verpakking. Gebruik bij voorkeur de originele verpakking van grote apparaten of elektrische toestellen, en verwijder accu’s en batterijen. Of stop ze in degelijke kartonnen dozen. Kleine spullen bewaar je het best samen in één grotere verpakking. Kleding en ander textiel hou je droog en zuiver met een hoes eromheen.

2. Voorkom schade aan breekbare spullen

Bescherm breekbare items zoals glazen, vazen en beelden met noppenfolie voor je ze in een doos steekt. Noteer duidelijk dat de inhoud breekbaar is. Plaats grote breekbare spullen (tv, hifi-installatie, ...) zoveel mogelijk achteraan, terwijl je kleine dozen met een fragiele inhoud beter bovenaan de stapel plaatst.

Verpak slim én draagbaar

Maak dozen niet te zwaar, zodat je ze kunt dragen en verplaatsen zonder je een breuk te heffen. Gebruik in de mate van het mogelijke gelijkvormige dozen om ze netjes te stapelen. Creëer extra opslagplaats door kleine dingen in grotere items te steken. Bijvoorbeeld bureaumateriaal in de lades van het bureau, toiletartikelen in de wasmachine of droogkast, ...

Demonteer en markeer

Demonteer grote stukken zoals bedden, kasten en tafels. Plaats ze zoveel mogelijk rechtop, achteraan de stockageruimte. En bewaar de onderdelen netjes in zakjes of doosjes die je duidelijk markeert. Zo vind je bij de montage alle schroeven, vijzen en andere dingen snel terug.

Stapel slim en organiseer logisch

Label alle dozen en artikelen. Plaats zaken die je regelmatig gebruikt of het eerst opnieuw nodig hebt vooraan de opslagruimte. En zorg voor voldoende beweegruimte in je eigen magazijn.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.