overdekte rokersruimteAls je zélf niet rookt, vraag je je misschien af waarom je een rokersruimte nodig hebt in je handelszaak. Levert een overdekte rokersruimte je kantoor, winkel of horecazaak een meerwaarde op? Toch wel. Want door te investeren in een rokersruimte maak je een hoffelijk gebaar en geef je je zaak een professionele uitstraling.

Waarom is een rokersruimte onmisbaar?

Veel mensen houden van hun sigaretje. In België rookt exact een vierde van de bevolking tabak. Sommige mensen roken wel een pakje per dag, terwijl anderen al tevreden zijn met een enkele sigaret. Volgens statistieken uit 2014 steken Belgische rokers gemiddeld 14 sigaretten per dag op. Dat betekent dat wel een kwart van de mensen tijdens pauzes op het werk een sigaret roken, of van een vrij moment gebruikmaken om buiten te gaan roken.

Meerwaarde voor je cliënteel

Zelfs kleine bedrijven en handelszaken zijn er dus bij gebaat om voorzieningen te treffen voor rokers. De meerwaarde is duidelijk. Je geeft je klanten of medewerkers de kans om naar buiten te gaan om een sigaret op te steken, zonder dat ze daarvoor in de regen hoeven. Je stelt je klanten niet bloot aan de weersomstandigheden, maar geeft ze de kans om op hun gemak een pauze te nemen. Ook andere mensen – niet-rokers – kunnen handig gebruikmaken van de overdekte rokersruimte buiten, om een praatje te maken, een telefoontje te plegen of iemand op te wachten.

Door een aangename rokersruimte te voorzien, toon je aan je klanten, bezoekers en medewerkers dat je om hen geeft. Het is een hartelijk gebaar dat je onderneming meteen ook een professionele uitstraling geeft. Althans, als je kiest voor een professioneel geplaatste aluminium overkapping van BOzARC, die er stijlvol, hedendaags en schoon uitziet.

Op maat gemaakt

De overkappingen van BOzARC worden allemaal op dezelfde manier gebouwd. Ze bestaan uit een oerdegelijk aluminium frame en een transparante, onbreekbare luifel. Zo is de veiligheid gegarandeerd. Deze methode brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo kun je de maat van de overkappingen helemaal zelf bepalen. BOzARC bouwt een overkapping op maat van jouw behoeften. De grootte, hoogte, kleur en plaatsing kun je dus moeiteloos laten afhangen van de grootte van je bedrijf en de beschikbare ruimte.

Bovendien bewijst de overkapping ook tijdens de zomer z’n nut wanneer je gasten buiten eten.

Overtuigd van het nut van een overdekte rokersruimte voor jouw onderneming? Vraag nu nog een offerte aan bij BOzARC en ontdek wat wij voor jou én je klanten kunnen doen.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.