Roken op het werk? Creëer een gezellige en beschutte plek

roken op het werkJe hebt het vast al eens gezien: werknemers die buiten voor het bedrijfsgebouw in de kou en de regen staan te roken. Het is een tafereel dat je bedrijfsimago geen goed doet. En je medewerkers zijn vast en zeker ook niet tevreden om de gure weersomstandigheden te moeten trotseren. Dankzij een rokersruimte wordt roken op het werk een totaal andere beleving.  

Laat de rokers niet in de kou staan

Roken wordt hoe langer hoe meer aan banden gelegd. De tijd dat je op kantoor een sigaretje kon opsteken, ligt allang achter ons. Toch zijn er in elk bedrijf rokers die regelmatig hun portie nicotine nodig hebben. In plaats van ze te verketteren, kun je ze maar beter het nodige comfort bieden en ze niet in de kou laten staan. Dat laatste mag je trouwens figuurlijk en letterlijk nemen. Het is geen pretje om een sigaret te roken terwijl je regen en wind moet trotseren of – erger nog – tijdens een hagelbui.

Roken op het werk: ga voor een stijlvolle rokersruimte

Een overkapping is de ideale oplossing om je rokersruimte vorm te geven. Het geeft je bedrijfspand een instant professionele uitstraling. Bovendien kun je voor de profielen van de overkapping uit tal van kleuren kiezen. Zo vormen de rokersruimte en het bedrijfspand één mooi geheel.

De dakbedekking bestaat uit het onbreekbare materiaal polycarbonaat. Voor optimaal comfort doe je er goed aan om ook zijwanden te laten installeren.   

Een rokersruimte op maat van je wensen

Een rokersruimte is verkrijgbaar in heel wat vormen en afmetingen. Wij zorgen ervoor dat ze perfect aan je behoeften beantwoordt. Het resultaat? Je rokende medewerkers (en ook klanten) zijn je uitermate dankbaar!  

Op zoek naar een rokersruimte? Neem dan contact met ons op of vraag online een gratis offerte aan. Onze experts staan je bij met raad en daad! 

Tags: rookruimte, rokersruimte, roken op het werk, rookruimte inrichten, rokersruimte inrichten, roken op werkplek