terrasoverkapping als rokersruimteNu er in België een algemeen rookverbod op openbare plaatsen geldt, moeten heel wat horecazaken hun klanten letterlijk in de kou laten staan. Een aparte rokersruimte is de ideale oplossing om rokende klanten toch hun sigaretje te gunnen zonder ze weer en wind te laten trotseren. Maar wat doe je als je daar de plaats niet voor hebt? Dan laat je een terrasoverkapping  installeren! Lees verder en ontdek meteen waarom.

Buiten en tóch een beetje binnen

Dankzij een terrasoverkapping kunnen je klanten in alle gezelligheid buiten hun sigaretje opsteken, ook wanneer het regent. Als je kiest voor een terrasoverkapping met windschermen, maakt het zelfs niet uit of het waait. Je klanten zijn altijd beschermd tegen slechte weersomstandigheden. En met hier en daar een plantje en enkele tafeltjes en stoelen erbij, maak je je rokersruimte in een handomdraai ook nog eens gezellig!

Tip: vraag naar onze terrasverwarmers, zodat je klanten ook in de winter in alle comfort buiten kunnen roken.

Een rokersruimte volgens de spelregels

Hoewel je je klanten volgens de wet mag laten roken op je terras, moet je wel met enkele regels rekening houden. Zo moet je terras minstens aan een kant open zijn. Windschermen en zonneschermen mogen dus niet meer dan drie kanten van je terras in beslag nemen. Wil je zeker zijn dat je terras/rokersruimte voldoet aan alle regels? BOzARC is al jaren gespecialiseerd in overkapte rokersruimtes! Onze adviseurs overlopen graag met jou de verschillende opties voor jouw terras, zodat je klanten binnenkort genieten van een rokersruimte die volledig in orde is met de wet. 

Meer weten?

Ben je benieuwd of een overkapte rokersruimte van BOzARC iets voor jouw horecazaak is? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en onze technische adviseurs komen bij je langs om de perfecte oplossing samen met jou in kaart te brengen.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.