Skip to main content

overdekt terrasEen gezellig terras tilt de waarde van je horecazaak meteen omhoog. Als het mooi weer is, kunnen je klanten buiten gezellig genieten van een drankje en een hapje. Maar wat als het weer plots omslaat? Dan is een overdekt terras geen overbodige luxe. Bovendien kan het terras ook dienstdoen als rokersruimte.    

Hou het te allen tijde droog

Een warme zomerdag, je terras zit vol klanten die genieten van spijs en drank, maar plots gooit een onweer roet in het eten? Het is helaas herkenbaar voor heel wat horecauitbaters. Je klanten moeten naar binnen vluchten en je terras wordt zowat omgetoverd in een openbaar zwembad. Een overdekt terras is de ideale oplossing om dit soort scenario’s te vermijden. Terwijl het oude wijven regent, kunnen je klanten op het terras blijven zitten totdat de regenbui is overgewaaid.

Laat rokers niet in de kou

Een overdekt terras is het ideale schuiloord voor klanten die van een sigaretje willen genieten. In plaats van ze buiten op de stoep – vaak in gure weersomstandigheden – te laten roken, kun je ze het nodige comfort gunnen dankzij een overdekt terras. Als je in de winter een terrasverwarmer voorziet, zullen de rokers je dankbaar zijn.

Een overdekt terras? De afwerkingsmogelijkheden op een rijtje

Een overdekt terras kun je snel realiseren met een aluminium terrasoverkapping. Bij BOzARC vind je de ideale combinatie van kwaliteit en elegantie. De profielen van onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van aluminium. Ze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat je sowieso een kleur vindt die in de smaak valt en bij de stijl van je horecazaak past. De dakbedekking bestaat uit massief polycarbonaat, een uitermate stevige en onbreekbare kunststof die bestand is tegen regen, hagel, afvallende takken en dakpannen. 

Meer weten over onze oplossingen voor horecazaken of advies op maat nodig? Breng een bezoekje aan een van onze toonzalen of neem contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar! 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2023 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.