Zet rokers niet op straat: denk aan een overdekte rookruimte

De meerwaarde van een overdekte rookruimte buitenHet algemene rookverbod in de horeca heeft het leven van de rokende medemens een pak bemoeilijkt. Willen ze nog genieten van hun sigaret, dan vliegen ze zonder pardon op straat. Laat je rokende klanten niet in de kou staan, maar zorg voor een overdekte rookruimte buiten. Je niet-rokend cliënteel profiteert trouwens mee!

Genieten van een sigaret in een overdekte rookruimte

Met een overdekte rokersruimte buiten laat je aan je klanten zien dat je om hun comfort geeft. Je zet ze namelijk niet zonder pardon op straat wanneer ze willen genieten van hun sigaret, maar biedt hen een mooie, overdekte ruimte aan. Plaats er enkele terrasverwarmers bij en je rokende cafébezoekers hoeven geen kou meer te lijden in de winter. Je rookruimte wordt er alleen maar gezelliger door. 

Een trendy aluminium overkapping

Zo’n overkapping is trouwens een echte sociale ontmoetingsplaats. In de plaats van verspreid te staan op straat staan alle rokers nu netjes samen, zonder voorbijgangers of het verkeer te storen. Trouwens, zo’n trendy aluminium overkapping in aluminium geeft je etablissement ook een hippe toets.

Ook je niet-rokende klanten profiteren mee!

En het voordeel voor de niet-rokende klant? Die kan vanaf nu ook buiten een luchtje scheppen, een telefoon beantwoorden of wachten op een taxi zonder te moeten vrezen voor een verkoudheid. Slim gezien dus, zo’n rokersruimte buiten!

Interesse in een rokersruimte voor je horecazaak? Al onze luifels en overkappingen worden op maat gemaakt. Hoe groot of hoe klein je zaak ook is, wij zorgen ervoor dat je etablissement de rokersruimte krijgt die ze verdient.

Neem vandaag nog met ons contact op voor een offerte.

Tags: rookruimte, rokersruimte, roken op de werkvloe, rookcabines voor buiten, rookruimte horeca, buiten roken