Buiten roken? Leg je klanten in de watten!

buiten rokenRoken wordt hoe langer hoe meer aan banden gelegd. Ook in horecazaken mag je geen sigaretje meer opsteken. Cafés en restaurants voorzien wel rokersruimtes, maar die zijn doorgaans weinig uitnodigend. De rokers lijken wel bannelingen die bijna in quarantaine worden geplaatst. Beter is het om ze het nodige comfort te bieden en buiten een rokersruimte te voorzien.   

Buiten roken in alle comfort

Buiten roken is veel gezelliger voor je klanten. De rokers kunnen een praatje slaan terwijl ze van hun sigaret genieten. Bij warme temperaturen is er geen vuiltje aan de lucht. Maar wat als het begint te regenen? Dan kunnen de rokers geen kant uit en zijn ze verplicht om snel weer naar binnen te vluchten. Hun sigaret gaat dan willens nillens richting asbak.

Dankzij een overkapping krijgt bovenstaand scenario geen schijn van kans. Een terrasoverkapping beschermt je klanten namelijk tegen regen en wind. In de winter kun je de rokersruimte bovendien voorzien van een terrasverwarmer.   

Overkappingen in tal van stijlen

Comfort staat voorop bij de plaatsing van een overkapping. Maar het oog wil oog wat. Een stijlvolle overkapping biedt je zaak een instant meerwaarde.

De aluminium profielen van onze overkappingen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. Je vindt dus zeker een overkapping die bij de stijl van je zaak en je persoonlijke smaak past. De gebogen dakbedekking is gemaakt van polycarbonaat, een uiterst stevig materiaal dat jarenlang meegaat.  

Op maat van je wensen

Wil je de overkapping tegen de gevel van je zaak laten plaatsen en er meteen een (deel) van je terras mee beschermen? Of verkies je een overkapping die het pad naar de deur overkapt? Het is allemaal mogelijk. Jij kiest en onze experts staan je bij met raad en daad. Zo ben je er zeker van dat de rokersruimte volledig aan je wensen beantwoordt.     

Interesse? Neem gerust contact met ons op of vraag online een gratis offerte aan.

Tags: rokersruimte, rokersruimte buiten, terrasoverkapping café, rookruimte buiten, terrasoverkapping horeca