overdekte inkomhalIs een overdekte inkomhal een meerwaarde voor je bedrijf? Zeker! Je klanten hoeven nooit meer in de regen te wachten, en met de juiste aankleding – bijvoorbeeld een rode loper – geeft een overdekte inkomhal je zaak net dat tikkeltje meer cachet. Maar natuurlijk ga je voor de aankoop van zo’n inkomhal het best niet over een nacht ijs. Wat de aandachtspunten dan precies zijn? Lees verder en je komt het meteen te weten!

Vergeet je meldingsplicht niet

Voor een overdekte inkomhal heb je geen vergunning nodig, tenzij ze hoger is dan vier meter. Maar ongeacht de hoogte van je inkomhal, geldt er in elk geval wel meldingsplicht. Vanzelfsprekend kun je je ook maar beter goed informeren bij je gemeente als je van plan bent om je overdekte inkomhal over het voetpad te laten doorlopen.

Kiezen tussen hout en aluminium

Als je op zoek bent naar een overdekte inkomhal die tegen een (wind)stootje kan, kom je algauw uit bij hout of aluminium. Hout is echter niet zonder nadelen. Een houten inkomhal ziet er, althans in het begin, prachtig uit, maar is allesbehalve onderhoudvriendelijk. Na verloop van tijd stapelt er zich stof op in kieren en spleten, om nog maar te zwijgen over de behandelingen die nodig zijn om houtrot te voorkomen. Dit in tegenstelling tot een aluminium inkomhal, die sowieso jarenlang meegaat, geen vuil aantrekt en die je makkelijk met de hogedrukreiniger kunt schoonspuiten. Voor de uitstraling hoef je het trouwens zeker niet te laten …

Kies voor een overdekte inkomhal op maat

… want als je voor maatwerk van BOzARC kiest, kun je ervoor zorgen dat je aluminium inkomhal perfect bij de rest van je gebouw past. Ontdek onze talloze kleuren en aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen! Een van onze medewerkers komt dan bij je langs om samen met jou je ideale overdekte inkomhal op papier te zetten.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.