overdekte inkomhal

Ben je eigenaar van een horecazaak of heb je een toonzaal met meubels of auto’s? Dan wil je je klanten natuurlijk in de watten leggen. Dat begint vanaf het moment dat ze je bedrijfsterrein betreden. Een overdekte inkomhal houdt je gasten droog bij regenweer en is bovendien een blikvanger die je pand een echte meerwaarde biedt.

Een overdekte inkomhal: waar te plaatsen?

Het regent, je hebt een meeting met een klant en die moet voor de deur wachten. Een vervelende situatie, zeker wanneer die klant een hele tijd moet wachten en doorweekt je bedrijfspand betreedt. Om dat scenario te vermijden, is een overdekte inkomhal ideaal. Zo vermijd je dat klanten, maar ook leveranciers of zakenrelaties in de regen moeten wachten wanneer ze aankomen.

Elegant, stijlvol, maar vooral attent

Een overdekte inkomhal biedt een duidelijke meerwaarde voor je bedrijfspand. De inkomoverkapping is niet alleen heel praktisch en functioneel, maar ziet er ook erg aantrekkelijk uit. De gebogen dakstructuur zorgt bovendien voor een open en ruimtelijk aspect. Allemaal troeven die het je gasten alleen maar comfortabeler maken. Je maakt ook duidelijk dat ze welkom zijn en je laat een professionele indruk achter.

Op maat en in verschillende kleuren

Overdekte inkomhallen zijn – net zoals terrasoverkappingen en carports – op maat verkrijgbaar. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuren. Je vindt dus zeker een overkapping die volledig bij de stijl van je bedrijfspand past en aan je persoonlijke smaak beantwoordt. Onze aluminium inkomoverkappingen zijn ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk.Tip: een overdekte inkomhal komt ook tot z’n recht bij privéwoningen. Zo hoeven je gasten een plensbui niet te vrezen. Interesse of meer weten? Neem contact met ons op voor advies op maat.

 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.