Skip to main content

overdekte fietsenstallingWist je dat BOzARC naast overkappingen voor particulieren ook producten aan de overheid en andere grote bedrijven aanbiedt? Een van die producten zijn overdekte fietsenstallingen. Aangezien de herfst definitief begonnen is, gaan er niet veel mensen meer met de fiets naar het werk. Niet alleen omdat het gure herfstweer niet meteen uitnodigt om op de fiets te springen, maar ook omdat er simpelweg aan veel stations geen fietsenstalling beschikbaar is. Als je fiets in de regen staat, zal hij snel roesten, beschadigd worden of erger nog: gestolen worden, omdat er geen fietsbeugel voorhanden is.

Voordelen van een overdekte fietsenstalling

Een overdekte fietsenstalling van BOzARC biedt tal van voordelen. Ten eerste beschermt zo’n stalling fietsen tegen allerlei weersomstandigheden. Nooit meer last van een nat zadel en bijgevolg een natte broek. Daarnaast hebben fietsers ook de mogelijkheid om hun fiets comfortabel en droog te stallen. Een overkapping verlengt aanzienlijk de levensduur van fietsen en is bovendien goed voor de portemonnee van gebruikers van fietsenstallingen.

Alle maten en kleuren

De fietsenstallingen zijn beschikbaar in alle lengtes en breedtes. Met een BOzARC-fietsenstalling wordt dus zonder problemen alle beschikbare ruimte benut. Er zijn volledig open fietsenstallingen, maar ook fietsenstallingen met zijwanden – ideaal om de wind helemaal buiten te sluiten. De dakbedekking is vervaardigd uit de onbreekbare kunststof polycarbonaat.

Garantie

BOzARC biedt maar liefst tien jaar garantie voor het breken en barsten van de platen. Voor duurzame overkappingen, in welke uitvoering dan ook (fietsenstalling, terrasoverkapping, carport, ...) zit je bij ons dus helemaal goed. En de afwerking?  Kom langs in een van onze toonzalen en ontdek de verschillende mogelijkheden én ons breed kleurengamma. 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.