Een overdekte fietsstalling is een must voor elke school. Voor heel wat ouders is het ’s morgens aan de schoolpoort drummen geblazen. De rij auto’s is niet te overzien, aanschuiven is onvermijdelijk en daar gaat stress mee gepaard. Door met de fiets naar school te komen vermijd je heel wat problemen. In groep onder begeleiding of individueel: beide opties zijn – afhankelijk van de leeftijd van je kinderen – mogelijk.

Die vreselijke ochtendspits tussen acht en negen ‘s ochtends

Kinderen wakker maken, wassen, kleren aan, ontbijten, auto in, snel richting school en dan die ellendige file? Dat scenario klinkt vast bekend in de oren. Heel wat ouders krijgen elke dag te maken met files aan de schoolpoort. Het resultaat? Stress, zenuwachtigheid en te laat komen op het werk. Gelukkig zijn er remedies om de ochtendspits te vermijden en blijgezind aan de schoolpoort toe te komen.

Je kind veilig naar school sturen met de fiets

Vanaf tien jaar hebben kinderen doorgaans voldoende stuurvaardigheid om alleen naar school te fietsen. Voor die leeftijd is het raadzaam om je kind te begeleiden. Sommige scholen maken gebruik van een fietspool waarbij leerlingen telkens door een volwassene worden begeleid. De kinderen moeten dan wel op de openbare weg kunnen fietsen.

Tip: Kinderen die jonger zijn dan negen jaar mogen op de stoep fietsen, ook als er een fietspad is. Voorwaarde is wel dat de wieldiameter niet groter is dan vijftig centimeter.

Overdekte fietsstalling op maat

Om fietsen tegen extreme weersomstandigheden te beschermen, is een overdekte fietsstalling de perfecte oplossing. Regen, sneeuw, hagel: je hoeft je geen zorgen te maken. Je fiets blijft droog, gaat langer mee en roestvorming krijgt geen schijn van kans.

De dakbedekking van de fietsstallingen is gemaakt van de onbreekbare kunststof polycarbonaat. Voor de aluminium overkapping kun je kiezen uit tal van kleuren. Zo krijg je een duurzame fietsstalling die ook nog eens een lust is voor het oog.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.