overdekt wandelpadStrekt jouw bedrijf zich uit over verschillende afdelingen? En moeten je werknemers en je klanten zich regelmatig in open lucht van punt A naar punt B in je gebouwencomplex begeven? Dan biedt een overdekt wandelpad tussen de verschillende vleugels van je bedrijf een absolute meerwaarde! Zo’n wandelpad of ‘promenade’ – klinkt het niet prachtig? – ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook veelzijdig en dus bijzonder praktisch! Lees verder en ontdek de voordelen van een overdekt wandelpad voor jouw bedrijf. 

Je klanten ontvangen en rondleiden in stijl…

Niets vervelender dan je klanten in de regen te moeten laten wachten! Gelukkig hoeft dat nooit te gebeuren als je de ingang van je hoofdgebouw aankleedt met een deurluifel of, als je het graag groots aanpakt, een overdekte inkomhal. Maar wat gedaan als het maar blijft regenen en je je klanten net een rondleiding wilde geven in het naburige gebouw? Enkele paraplu’s bovenhalen? Als je die in de buurt hebt, tenminste. Niet altijd even handig dus! Bovendien maakt een overdekte promenade je rondleiding zoveel stijlvoller

… en je werknemers trakteren op een overdekt terras

Je overdekte wandelpad kan trouwens zoveel meer zijn dan een stijlvolle verbinding tussen verschillende gebouwen. Je werknemers kunnen het tussen verschillende rondleidingen door ook makkelijk gebruiken als rokersruimte of ’s middags als overdekt terras.

Een overdekt wandelpad in de bedrijfskleuren

Je hebt ongetwijfeld veel aandacht besteed aan de inrichting van je bedrijf. Als zaakvoerder wil je je werknemers een veilige én aangename werkomgeving bieden, die ook op esthetisch vlak perfect in lijn ligt met het imago van je bedrijf. Ja? Dan zitten we op dezelfde golflengte! BOzARC plaatst alleen maar overdekte wandelpaden, inkomhallen, terrasoverkappingen, … die uitstekend bestand zijn tegen zware weersomstandigheden. Dankzij onze brede waaier RAL-kleuren kun je ook gerust zijn dat je gloednieuwe overdekte wandelpad straks één mooi plaatje vormt met de rest van het gebouw.

Wist je datalle overkappingen van BOzARC CE-gekeurd zijn? Je bedrijf investeert dus gegarandeerd in een kwalitatief, duurzaam en veilig product.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat! 

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.