Skip to main content

BozarcBOzARC kreeg de CE-markering toegekend voor alle producten die het bedrijf aanbiedt. BOzARC uit Aartselaar is specialist in de productie en de plaatsing van carports en alle soorten terrasoverkappingen. De CE-markering geeft aan dat de producten in overeenstemming zijn met de Europese regelgeving.

De Europese regelgeving is vrij complex en zeker niet vrijblijvend. Zoöok de CE-markering die staat voor Conformité Européenne. Het label is een vereiste voor iedereen die overkappingen op de mark brengt, zowel in België als in het buitenland. Het CE-label wordt in dit opzicht toegekend door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte en geeft aan dat de producten van BOzARC kracht en veiligheid garanderen. 

 

Voor de consument is het steeds belangrijk te weten dat de producten het CE label dragen. Bij stormschade zal de verzekering bv. nagaan of de producten conform de wetgeving werden geproduceerd. Een overkapping krijgt pas een markering als ze voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Ze moet de veiligheid van personen, huisdieren en goederen waarborgen en mag geen schade aan het milieu toebrengen.

bozarc 2De toekenning van het CE-label zal normaal de verdere expansie van BOzARC onderbouwen. Het bedrijf uit Aartselaar is al sinds het jaar 2000 op de markt en is sindsdien onverminderd gegroeid. In de productie-ateliers van BOzARC worden vandaag op jaarbasis zo’n 2000 installaties afgewerkt. Die gaan voornamelijk de Belgische en de Franse markt op. BOzARC is tevens actief in Luxemburg en Nederland. BOzARC stelt rechtstreeks 21 mensen tewerk. In het productie-atelier van Aartselaar zijn vijf productie-arbeiders aan de slag. Ze produceren alle vormen van overkappingen en carports op maat . Op de elegant gebogen frames uit aluminium wordt een dakbedekking uit de kunststof polycarbonaat gelegd.

BOzARC is gegroeid uit het initiatief van Patrick Verlinden. Die was ook nog lijnpiloot bij Sabena. Hij ergerde zich evenwel mateloos aan het feit dat hij omwille van het Belgische regenweer zo zelden thuis op zijn terras kon zitten. Hij zocht meteen naar een creatieve oplossing en vond die in een doorzichtige overkapping met de kunststof polycarbonaat. Die laat het licht voluit door. De basisstructuur werd een constructie uit aluminium die een mooie lijn volgde en perfect kon ingepast worden in de architectuur van de woning.

Meteen was BOzARC geboren. Uit het concept van de terrasoverkapping groeide immers de idee om op die manier ook een carport te maken. Fietsenstallingen en rokersruimtes voor bedrijven konden eveneens in diezelfde technische ontwerpen ingepast worden. De inventieve entrepreneur van vroeger groeide op die manier uit tot een heuse ondernemer. Enkele jaren later stapten zijn beide zonen, Christophe en Philippe mee in de zaak.

bozarc 3De toekenning van de CE-markering kan de aanzet worden tot de verdere expansie van de onderneming. “Wij onderkennen effectief onafgebroken groei in de markt”, zegt Philippe Verlinden die de commerciële uitbouw van de firma voor zijn rekening nam. “Wij houden eraan om een precieze opvolging van onze projecten te garanderen. Dat weten de klanten te appreciëren. De mond- aan-mond reclame is daarbij vaak richtinggevend.”

Broer Christophe heeft de operationele activiteiten op zich genomen. Het gaat dan zowel om de eigenlijke productie als om het transport naar de onderscheiden distributeurs toe. BOzARC staat zelf in voor de verkoop en plaatsingen in de provincie Antwerpen. Elders in het land en in het buitenland wordt met distributeurs gewerkt.

Vader Patrick Verlinden werkt van zijn kant verder op de productverbetering. R&D dus. Het gaat erom het product steeds sterker in de markt te zetten.

 

Bron: http://www.madeinantwerpen.be/nieuws/m-2/

Auteur: Marc Balduyck

 

http://www.madeinantwerpen.be/nieuws/m-2/

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.