Skip to main content

Oldtimers beschermen met een carport!Je hebt er jaren naar verlangd. Je hebt er er lang over nagedacht. Misschien heb je even getwijfeld, maar uiteindelijk ben je toch overstag gegaan. En eindelijk staat hij (of zij?) nu op je oprit: de oldtimer van je dromen. Maar hoe graag je er ook naar mag kijken, je pareltje kan daar niet zomaar blijven staan. Want roest is wel het laatste wat je wil. Al die schoonheid dan maar wegstoppen onder een autohoes? Niet nodig als je een carport hebt!

Bescherm je prachtige oldtimer

We hoeven je vast niet te vertellen dat een oldtimer je meer te bieden heeft dan een gezellig ritje op een mooie zondagmiddag. Je hebt er natuurlijk geld, maar ook veel tijd en energie aan besteed. Ongetwijfeld heb je ontelbare beurzen afgeschuimd en verzamelaars bezocht, net zolang tot je het perfecte model vond. Je hebt urenlang prijzen vergeleken, je ingeschreven bij een oldtimerclub voor extra tips, uitgezocht hoe het nu zit met het onderhoud, … Kortom, na al die moeite verdient je oldtimer met recht en rede zijn eigen plekje. Een veilige overkapping, die ervoor zorgt dat je blikvanger droog blijft, afgeschermd is voor zonnestralen, en het liefst dicht bij jou in de buurt is opgesteld.

Steek je oldtimer niet weg, maar geniet er iedere dag van

Was het tussen jou en je oldtimer liefde op het eerste gezicht? Of heb je hem een tijdje geleden als ruwe diamant op de kop getikt, brachten jullie samen vele uurtjes in de garage door en staat hij nu op je oprit weer helemaal in zijn oude glorie te blinken? Wat jullie verhaal samen ook mag zijn, je oldtimer mag gezien worden

Vergeet die autohoes en die donkere garagebox. Met een aluminium carport van BOzARC krijgt je oldtimer alle bescherming én aandacht die hij verdient. B0zARC zorgt er zelfs voor dat je carport perfect bij je huis en je oldtimer past. Kies zelf de kleuren, de afmetingen en de dakbedekking of laat je vrijblijvend door ons adviseren. Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op en misschien zien we elkaar binnenkort!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.