Skip to main content

Carport op maatHeb je geen geïntegreerde garage aan je woning, en wil je je auto toch een veilig onderkomen geven? Of maak je je garage liever vrij voor andere doeleinden? Dan biedt een carport soelaas, zeker als je voor een carport op maat kiest. Check snel de voordelen in vogelvlucht!

Betaalbaar en veelzijdig

In tegenstelling tot de gesloten constructie van een garage, is een aluminium carport van BOzARC een open constructie die geen licht wegneemt. Je hoeft geen aandacht te schenken aan isolatie, noch diep in je buidel te tasten voor dure vierkante meters. Een carport in aluminium beperkt je woonvolume niet. En je kiest tussen een vrijstaande constructie, of een carport die tegen je huisgevel wordt gemonteerd.

Duurzame bescherming

Bang dat een carport niet voldoende beschermt tegen weersinvloeden? Het tegengestelde is waar. Een moderne carport biedt beschutting tegen zon, koude, wind en regen. Bovendien ontsnapt vocht sneller dankzij de open constructie. Resultaat: minder kans op corrosievorming. Toegegeven, een garage beschermt beter tegen diefstal of inbraak. Maar dieven lopen wél meer kans om gezien en gevat te worden bij een carport …

Op maat van je behoeften

Wil je een carport kopen maar twijfel je of die voldoende plaats biedt? De moderne carports van BOzARC worden altijd op maat gemaakt. Zo kies je voor een dubbele carport als je twee wagens hebt, of een extra hoge voor je caravan of mobilhome. We maken je carport op maat, in de gewenste lengte of breedte – inclusief een carport met berging. Zo creëer je extra ruimte om je fietsen, tuingerief of hobbymateriaal te stallen.

Esthetisch verantwoord

Een gemetselde garage is in architecturaal opzicht vaak een ‘lomp volume’, terwijl een carport in aluminium slank en elegant is, verkrijgbaar in een resem kleuren. Bovendien sluit een carport mooi aan bij je huis én tuin. Zo vormt de lichte en transparante constructie een knappe aanwinst voor je woning.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.