Skip to main content

dubbele carport

Wie meerdere auto’s bezit, heeft waarschijnlijk nood aan overdekte parkeerplaatsen voor minstens twee voertuigen. Een dubbele garage is dan een mogelijkheid, maar vaak is een dubbele carport een stuk haalbaarder. Uw auto’s staan dan dicht bij huis geparkeerd en zijn optimaal beschermd tegen hevige regenval en andere weersomstandigheden.

Dubbele carport of dubbele garage?

Overweegt u om uw garage uit te breiden met een tweede parkeerplaats? Dat is niet alleen een hele klus, maar ook een aanzienlijke investering. Gelukkig vormt een dubbele carport een prima alternatief.

  • Zo behoudt u het open gevoel rondom uw woning.
  • U hebt de mogelijkheid om uw carport uit te breiden tot drie of meer plaatsen.
  • Ook wie naast een auto een mobilhome of een caravan heeft, kiest het best voor een dubbele carport. Onze carports voor mobilhomes zijn namelijk hoger dan de standaardmodellen en aanpasbaar aan de breedte en de lengte van uw voertuig.
  • Droomt u ervan om een hobbyruimte in te richten of hebt u nood aan meer opslagruimte in huis? Dankzij een carport kunt u uw garage een andere functie geven. 

Lees hieronder welke zaken u alvast niet over het hoofd mag zien bij de aankoop van uw dubbele carport.

1. Een dubbele carport met de perfecte afmetingen

De afmetingen van een dubbele carport zijn vrij te kiezen. 5m45 breed op 6m20 lang is bijvoorbeeld een veelvoorkomend formaat. Neem het zekere voor het onzekere en zorg dat de carport breed genoeg is. Waak erover dat u vlot uit uw auto kunt stappen, makkelijk kunt parkeren en genoeg ruimte overhoudt voor en achter uw auto. Elke BOzARC-carport wordt op maat gemaakt in ons atelier.  

2. Een dubbele carport naast uw woning of in de tuin

Enkele carports worden doorgaans aan de gevel bevestigd. Voor dubbele carports is er in sommige gevallen genoeg ruimte naast de woning, maar niet altijd. In dat laatste geval kunt u de dubbele carport in uw tuin plaatsen.

Maatwerk is noodzaak bij de plaatsing van carports. Bij BOzARC maken we gebruik van een uniek, gepatenteerd bolgewricht waarmee we alle projecten volledig op maat kunnen afwerken.
Tevens zijn alle BOzARC-carports voorzien van het verplichte CE-keurmerk. Zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

3. Dubbele carport: naast of achter elkaar parkeren?

Verder hebt u bij een dubbele carport de keuze om uw auto’s naast elkaar of achter elkaar te parkeren. Zo kunt u de vorm van uw carport perfect afstemmen op de ruimte die beschikbaar is.

4. Welk materiaal kiest u voor de carport en de dakbedekking?

Regen, sneeuw, hagel: de aluminium profielen van onze carports zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Hetzelfde geldt voor de dakbedekking in onbreekbaar Massief Polycarbonaat. Dat is een harde en uitermate stevige kunststof die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen: transparant, zonwerend of fumé. 

5. Een dubbele carport die past bij de look van uw woning

Hebt u een moderne, klassieke of designwoning? Het is belangrijk dat de stijl van uw aluminium carport aansluit bij die van uw woning. Onze aluminium profielen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Kies bijvoorbeeld dezelfde kleur als die van uw ramen en deuren om een harmonieus geheel te creëren.

6. Dubbele carport: kies voor duurzaamheid

Een carport is een aanzienlijke investering. Het is dus belangrijk dat u een duurzaam exemplaar in huis haalt. De BOzARC-carports gaan gelukkig jarenlang mee. Daar zijn we zo zeker van dat we tien jaar garantie geven op breuk van de dakbedekking.

Meer weten over dubbele carports? Neem contact met ons op voor advies op maat!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.