carport bedrijfEen carport is niet alleen handig voor wie thuis z’n auto, mobilhome of caravan veilig en droog wil stallen. Ook bedrijven hebben baat bij carports. Kostbare bedrijfsvoertuigen – auto’s en bestelwagens – blijven beschermd tegen weer en wind. Zo gaan ze langer mee en loop je geen risico op schade door bijvoorbeeld een onverwachte hagelbui.

Bied je bedrijfsauto’s de nodige bescherming

Door de fiscaal gunstige regelgeving rijden heel wat Belgische werknemers met een bedrijfswagen rond. Een uit de kluiten gewassen kmo komt al snel tot een vijftigtal auto’s. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om als een goede huisvader voor de wagen te zorgen, maar ook de werkgever kan een bijdrage leveren. Een garage biedt soelaas, maar wat als die niet voorhanden is? Dan is een carport ideaal. De bedrijfsauto’s worden beschermd tegen extreme weersomstandigheden en staan altijd droog.    

Een carport op maat van je wensen

Wil je verschillende enkele carports naast elkaar? Of verkies je dubbele carports die plaats bieden voor twee wagens? Je kiest zelf de oplossing die het best bij je noden past. Ook de lengte, de hoogte en de breedte zijn aanpasbaar. De ideale afmetingen van een carport bestaan met andere woorden niet. Toch zijn er standaardafmetingen: 3,6 bij 7,2 meter voor een auto en 7,2 bij 7,2 meter voor twee wagens.

Tal van kleuren en afwerkingsmogelijkheden

Met de afwerking van je carport kun je verschillende kanten uit. Je hebt de keuze uit tal van kleuren, zodat de aluminium profielen perfect bij de stijl van je bedrijfspand passen. Bovendien kunnen de carports vrijstaand of tegen de gevel geplaatst worden. Ook de dakbedekking biedt mogelijkheden. Opteer je voor een doorzichtige dakbedekking of een model dat zon- of warmtewerend is? Aan jou de keuze!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan je graag te woord!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.