Skip to main content

prijs carportDe ene carport is de andere niet, omdat elke woning anders is. En misschien wil je geen carport voor je wagen maar wel voor je mobilhome. De kostprijs van je carport is met andere woorden van vele factoren afhankelijk. We zetten de belangrijkste voor je op een rij.

1. De materialen bepalen de prijs van een carport

Een van de grootste budgettaire slokoppen is natuurlijk het materiaal. Logisch, want een kwaliteitscarport krijg je alleen maar als je kiest voor degelijke (en het liefst ook duurzame) materialen. Aluminium, bijvoorbeeld. Dat is een licht én uitermate veelzijdig materiaal, waarmee je je carport moeiteloos op maat kunt laten maken.

2. Esthetische wensen

Wil je schuin aflopende randen voor je carport? Een niet-standaardkleur? Een carport op maat wordt helemaal afgestemd op jouw wensen, zodat hij mooi past bij de stijl van je woning. Die wensen beïnvloeden het prijskaartje onvermijdelijk, maar je krijgt er wel een elegante carport voor terug waar je nog jarenlang van kunt genieten.

3. De dakbedekking

Ook het materiaal van de dakbedekking speelt een grote rol in de prijs van een carport. Bij BOzARC kiezen we zonder meer voor massief polycarbonaat, een kunststof die letterlijk onbreekbaar is en daarmee een streepje voor heeft op andere kunststofsoorten. Zelfs wanneer een storm dakpannen op je carport doet vallen, houdt deze dakbedekking ze tegen en blijft je auto uitstekend beschermd.

4. Ook de plaatsing bepaalt de prijs van je carport

Een kwalitatieve carport plaatsen, vereist kennis van zaken. Je doet het dus beter niet zelf. Schakel dus een vakman in en kies voor de expertise van BOzARC. Nog meer info nodig over de prijs van jouw gedroomde carport? Onze technische adviseurs staan voor je klaar!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.