Skip to main content
caravanstallingJe caravan mag dan wel een huisje op wielen zijn, toch is het verstandig om hem te beschermen tegen de weersomstandigheden wanneer je hem niet gebruikt. Zo gaat je mobiele vakantiewoning des te langer mee! Het is dus zeker geen overbodige luxe om je caravan een eigen plaatsje in je garage te geven of er een garagebox voor te huren. Maar als je daar onvoldoende plek of budget voor hebt … is een caravanstalling de ideale oplossing. Lees verder en ontdek alles over de voordelen van dit speciale type carport.

Een caravanstalling op maat

Bij BOzARC vind je zoveel caravanstallingen als er caravans zijn. En gelukkig maar, want er bestaan geen standaardafmetingen voor je oprit, je tuin of de ruimte je nog vrij hebt naast je woning. Wij beschouwen elke caravanstalling dan ook als maatwerk, tot de kleuren toe. Jij geeft aan waar je je caravanstalling wilt laten plaatsen, wij meten alles op en berekenen het nodige. Vervolgens maak je je keuze uit onze talrijke RAL-kleuren, zodat je caravanstalling netjes bij de ramen en deuren van je woning past.

Een carport … maar een beetje anders

Wat precies het verschil is tussen een caravanstalling en een gewone carport? Een caravanstalling is extra hoog. Een caravanstalling van BOzARC heeft trouwens altijd een gebogen dak, zonder vervelende dwarsbalk.

Waarom een aluminium carport voor je caravan?

Heel wat mensen twijfelen tussen een houten en een aluminium carport voor hun caravan. Gelukkig is de keuze snel gemaakt. Wil je een carport die jarenlang meegaat en zo goed als geen onderhoud vereist? Dan kies je resoluut voor een aluminium carport. Want hoewel hout z’n charmes heeft, gaat het gepaard met intensief onderhoud. Denk maar aan houtrot, verf die afbladdert, … Bovendien ziet een aluminium carport in jouw favoriete kleur er net zo leuk uit!

Vraag je vrijblijvende offerte

Interesse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze medewerkers komen dan bij je langs om je, zonder verplichtingen, de ideale caravanstalling aan te meten.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.