Skip to main content

caravancarportHou je ervan om geregeld op reis te gaan en ben je graag mobiel onderweg? Dan is een caravan je ideale metgezel. Bij thuiskomst moet je je caravan natuurlijk wel ergens kunnen stallen, op een veilige plek waar hij in goede staat blijft. Een caravancarport biedt hier soelaas. Het is een stijlvolle oplossing die een optimale bescherming biedt.

Op maat gemaakt

Caravans zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes. Bovendien heeft de beschikbare ruimte in je tuin of naast je huis dikwijls geen standaardafmetingen. Een caravancarport op maat is dan ook geen overbodige luxe. Je kiest zelf de lengte, hoogte en breedte van de carport, zodat je caravan er netjes onder past.

Tip: Onze carports zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Kies een kleur die bij de stijl van je woning past en creëer op die manier een mooi harmonieus geheel.

Bestand tegen extreme weersomstandigheden

Hagel, sneeuw, overvloedige regenval, afwaaiende dakpannen, vallende takken, ... Als je caravan niet beschermd wordt, is het risico op schade aanzienlijk. En dat heeft onvoorziene kosten tot gevolg. Een carport zorgt ervoor dat je je het hele jaar door geen zorgen hoeft te maken, op voorwaarde dat je het juiste materiaal voor de dakbedekking gebruikt. Polycarbonaat gooit hoge ogen op het gebied van duurzaamheid. Deze kunststof is ijzersterk en onbreekbaar. In combinatie met aluminium profielen krijg je een geheel dat er fraai uitziet en tegen een stootje kan.

Gebruik de volledige hoogte van je caravancarport

Wist je dat al onze caravancarports een gebogen dak zonder dwarsbalk hebben? Zo kun je de volledige hoogte gebruiken wanneer je je caravan onder de carport stalt. Bovendien zijn onze carports ook geschikt voor het stallen van mobilhomes.

Interesse? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.