Skip to main content

terrasoverkappingDe bootfanaten bij Boten.nl zijn alvast overtuigd: de overkappingen van Bozarc zijn de beste. En gelijk hebben ze. Wie graag zijn tijd in de buitenlucht spendeert, heeft vast en zeker geniet van de Bozarc terrasoverkappingen. Zeker met het typische regenweer waar we vaak mee af te rekenen krijgen in Nederland.

Doordat de overkappingen bestaan uit transparant helder polycarbonaat kunt u genieten van al het licht dat de zon te bieden heeft. Zelfs als het regent. We vernemen dat de leden bij Boten.nl al eens graag de barbeque aansteken en graag een borreltje drinken in teamverband op het terras. Dankzij de terrasoverkappingen houdt weer en wind hen niet meer tegen. U kunt langer genieten van uw tuin en terras. Ook avondjes en seizoenen duren er langer door, vinden onze bootliefhebbers.

Een boot onder de carport kan ook!

Het is niet omdat de ‘car’ van auto in carport staat dat het geen ideale plaats is om je plezierboot te parkeren. Uw jacht daarentegen laat u beter in de jachthaven dobberen ...

De Bozarc Carport biedt een mooie meerwaarde aan uw woning. En uw investering is beschermd dankzij de garantie van 10 jaar die Bozarc u toekent. De carports van Bozarc beschermen uw auto of boot, in dit geval, optimaal tegen regen, onweer, hagel en vrieskou. Ramen zijn ’s morgens niet aangevroren en u kunt langer van uw kop koffie genieten.

Bozarc overkappingen: uniek onderscheidend

Bozarc onderscheidt zich van zijn concurrentie door hun lichte en luchtige aluminium overkappingen. Deze overkappingen zijn elegant gebogen met een dak van glashelder polycarbonaat. Deze eigenschappen maken van Bozarc overkappingen een uniek product voor Boten.nl. Kunt u ze ongelijk geven? Wij alvast niet!

Contacteer BOzARC

logo bozarc new white

BOzARC BV
Boomsesteenweg 41 bus 2
2630 Aartselaar
Tel: 03 455 90 67
info@bozarc.be

BOzARC is CE gekeurd

BOzARC label CEBOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.
Alle producten werden goedgekeurd door het internationale keuringsbedrijf Vinçotte.
Daaruit blijkt dat onze producten kracht en veiligheid garanderen.

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontvang uw offerte binnen de 3 werkdagen

BOzARC© 2000 - 2024 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.