Een carport zoals ù het wilt

BOzARC biedt carports met een aluminium frame en een onbreekbaar kunststof dak. Zo hoeft u ’s winters de wagen niet meer ijsvrij te krabben, hij staat namelijk goed beschermd. Dauw valt niet meer rechtstreeks op uw wagen, waardoor hij zo goed als niet meer zal aanvriezen. En doordat de wind er onderdoor waait, droogt uw wagen sneller op. Zo voorkomt u roest.


Extra ruimte

Een onmiskenbaar voordeel van een BOzARC carport is het feit dat we 1 kant kunnen verlagen. Deze eigenschap is gepatenteerd en geeft uw voertuig extra bescherming tegen wind en regen. Door uw wagen naast uw woning te plaatsen onder een autostalling, kunt u 20% meer van uw woning benutten. U kan nu van uw garage een bureau, hobbyruimte, fitnessruimte of extra slaapkamer maken. Uw wagen wordt op deze manier uit het straatbeeld genomen en uw garage krijgt ook meteen een nieuwe bestemming.

Uw wagen staat veilig

Uw wagen staat ook beschermd tegen hagel, vallende takken, een afwaaiende dakpan,… De dakbedekking bestaat uit de kunststof polycarbonaat en is onbreekbaar. U krijgt 10 jaar garantie tegen het breken en het barsten van de platen. Uw wagen staat onder een BOzARC carport dus gegarandeerd veilig.

Carports op maat

Door aangepaste afmetingen, dakbedekking en kleur maken we samen met u uw ideale carport!

  • Kan zowel vrijstaand of tegen uw huisgevel gemonteerd worden.
  • Voor de afwerking zijn alle RAL kleuren beschikbaar.
  • Op aanvraag kunnen we de dakbedekking van de autostallingen doorzichtig, zon- of warmtewerend uitvoeren.

Carport prijzen

Om een juiste prijs op te maken voor uw carport komen onze technische adviseurs graag vrijblijvend langs en wordt er een offerte opgesteld. Door samen met u de afmetingen, dakbedekking en kleur te bespreken, wordt de ideale constructie gecreëerd.